Buszmegállót újítottak fel Szolnokon

Megosztás

A Tallinn-Alcsi városrész civil képviselője, Ádám Csaba, szerdán bejelentette, hogy sikerült megoldást találni és megvalósítani a Szolnoki Városüzemeltetési Kft.-nek a Bimbó utca és a Verseghy út kereszteződésénél lévő buszmegállóval kapcsolatos problémára.

A tervezett fedett és felújított buszváró immár áll az utazóközönség rendelkezésére. Ádám hozzátette, hogy a váróhelyiség környezetét megtisztították, és a szeméttárolót is helyreállították.

A civil képviselő elmondta, hogy még szeptember elején értesültek arról, hogy a buszmegálló és környéke rendetlen, emellett a szeméttároló is rossz állapotban van.

„A nyirkos, hűvös időben sokan használják ezt a megállót, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő helyszínként szolgálja az utazóközönséget. Nem tudtuk, miként újíthatnánk fel, mígnem a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. jelezte, hogy van egy leselejtezett megállójuk, amelyik rendbe hozva alkalmas lehet a célra” – mondta a képviselő.

Ádám Csaba hangsúlyozta, hogy a körzetben hasonló fejlesztések várhatók, például a Mester út végén levő megálló átfestését a Tallinn-Alcsi Városrészért Egyesület tervezi elvégezni.

Kép: Nagy Balázs

Kapcsolódó cikkek